Aanschaf van Overige Benodigdheden

Voor wie bijvoorbeeld een terrarium wil beginnen of een moeras wil aanleggen staan hier een aantal links naar bedrijven die wellicht interessant zijn. Zoals gezegd op voorgaande pagina's is deze lijst verre van volledig en aanvullingen op deze lijsten horen wij dan ook graag.
HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Nieuws


Carnivora
The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geďnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Nieuws


Terrarium & Verlichting:
Vivaria Projects

Website

E-mail
Dit bedrijf verkoopt via internet ook een zeer uitgebreid assortiment aan verlichting. Dit is zeer geschikt voor terraria.
Moeras:
WD - Tuinen


Website

E-mail
Indien u een moeras met vleesetende planten in de tuin wenst, kunt u zich richten tot WDtuinen.