HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter Dĺ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfotoĺs. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht ge´nteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Links - Ledenwebsites

Veel van onze leden hebben zelf een website online gezet. Een lijst van deze webpagina's en de links hier naar toe zijn hieronder te vinden.
Heeft u, als lid van Carnivora, ook een homepage waarop uw ervaringen met vleesetende planten beschreven zijn? Stuur ons een Email met een korte beschrijving en de weblink.
Carniplants
Terry Aleman

Website

Een prachtige site over deze hobby. De kweeklijst, maar ook de verkoop lijst van Terry Aleman zijn te vinden op deze nieuwe website. Ook een aantal interessante links zijn hier te vinden. Zeker een aanrader!
DaniŰl heeft een website gemaakt waar hij onder andere een hoop informatie over de verzorging van vleeseters heeft staan.
Pila's Carnivoren

Website

Pila beleeft vleselijke avonturen. Zijn verhalen zijn te vinden op deze site en zijn rijkelijk ge´llustreerd met foto's. De verhalen gaan over reizen, tentoonstellingen, en zijn eigen vleesetende plantenverzameling. Opmerkelijk is zijn 'gekoelde kas', welke computer gestuurd is. Een aanrader!
Bob-e-Site

Website
Bob Proper heeft een rijk ge´llustreerde, informatieve site. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Hij beschrijft niet alleen zijn eigen (uitgebreide) fotocollectie maar ook die van andere ge´nteresseerden. Via het Hob-e-Bob-e-Hoekje kun je je eigen fotomateriaal opsturen. Bob beschrijft ook handige wetenswaardigheden die voor iedere liefhebber van toepassing zijn. Kortom een must om deze site te bekijken.
Saaltink
Bas Saaltink

Website
Bas Saaltink heeft een mooie site over vleesetende planten gebouwd.
Planet Carnivora

Website
Jens heeft een mooie website gemaakt met onder meer zeer interessante informatie over Aldrovanda
Flytrap

Website

Jeroen van Beuningen heeft een site ontworpen volledig gericht op de verzorging van Dionaea muscipula, ook zullen er planten worden aangeboden.
Verkopers, niet commercieel
Websites van Leden
Planten Informatie
Verenigingen
Overigen