HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geďnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Links - Overigen

Voor links naar overig gerelateerde webpagina's vindt u hieronder een lijst met links.
Tuinkrant

Website

Een webpagina met veel interessante informatie over tuinen in het algemeen.
Hortus botanicus Leiden

Website

De Hortus Botanicus Leiden is onze thuishaven, hier houden wij onze ledenvergaderingen en om het jaar organiseren wij hier een eigen vleesetendeplanten tentoonstelling.
Art Vogel heeft in samenwerking met Carnivora een Carnivorous Canopy Walk ingericht. Wanneer u de hortus bezoekt, is het een must om deze te doorlopen. De Carnivorous Canopy Walk is gesitueerd in de Wintertuin.
Groeninfo

Website

Een startpagina voor informatie over bloemen en planten in het algemeen
Botanical Paintings

Website
Dit is een webpagina van een schilder die prachtige tekeningen/schilderijen van planten maakt.
Verkopers, niet commercieel
Websites van Leden
Planten Informatie
Verenigingen
Overigen