Hungry Plants opendagen 16 en 17 Juni 2018

Koffie & Carnivoren.

Moderator: Bestuur

Hungry Plants opendagen 16 en 17 Juni 2018

Berichtdoor Keith Wilson » 04 maart 2018, 11:50

Open dagen 16 en 17 Juni 2018
Tijd: 13:00-17:00hDit jaar houden we ons dertiende open weekend al weer!
Ik heb meer dan 500 extra sarracenia planten, 50+ dionea, en een paar cephalotus, drosera, en nepenthes voor de liefhebbers.

We nodigen iedereen van harte uit om de planten te komen bewonderen. Tijdens het open weekend is de hele collectie open voor bezichtiging en worden er de hele middag door demonstraties gehouden. Er is van alles te leren over de verschillende soorten vleesetende planten, kweekmethoden en hun intrigerende methodes om insecten te vangen. 
Zoals vorige jaren willen we de open dagen weer splitsen: op 16 juni verwelkomen we vooral verzamelaars en Carnivora leden, en op 17 juni voor wie zaterdag niet uit komt ben je natuurlijk van harte welkom op zondag!

Kinderen zijn van harte welkom, er is ruime speelmogelijkheid aanwezig.
Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd en er is de mogelijkheid om vleesetende planten te kopen of te ruilen.
 
Als de data voor de open dagen niet uitkomen, dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken om de collectie te komen bezichtigen en eventueel planten te kopen. 

Van sommige planten zijn beperkte aantallen beschikbaar, dus het is aan te bevelen om de planten die je graag wilt hebben te reserveren door je lijst te emailen naar keithwilson9(at)me.com

Het adres is:
Bruggen 46,
5243 RB Rosmalen,
Nederland

Voor routebeschrijving en een link naar Bruggen 46 op Google maps zie:
http://www.hungryplants.nl/opendaynl.htm

De Sarracenia collectie (2000+ planten) zijn gehuisvest in een grote kas, van 6,2 x 7,5 m, met de venusvliegenvallen collectie (100+ planten). De winterharde Drosera zijn gehuisvest in een grote folietunnel, met de extra Sarracenia planten. Een buiten moeras en vijver van 1,4 x 7,3 m heeft winterharde Sarracenia en inheemse zonnedauw planten. De sub-tropische Cephalotus en Drosera, overwinteren in een broeikas die vorstvrij gehouden wordt. Winterharde en inheemse vleesetende planten groeien buiten in een moerasbak. Darlingtonia staan binnen in sphagnum moss in een soort vijver met misting. Tropische soorten zoals laagland en hoogland Nepenthes and Heliamphora, worden binnen onder lampen gekweekt in 3 terraria.
Keith Wilson

Hungry Plants, leveranciers van vleesetende planten met eetlust!

Kweeklijst
keithwilson[at]me.com
Avatar gebruiker
Keith Wilson
 
Berichten: 33
Geregistreerd: 11 maart 2005, 22:50
Woonplaats: Rosmalen, N. Brabant, NL

Keer terug naar Open Dagen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast