Aanschaf van Planten en andere benodigdheden

De beginnende hobbyïst zit met allerlei vragen;

Is de grond die ik gebruik wel de juiste, waar haal ik die?
Waar bestel ik de planten die ik graag wil hebben?
Welke verlichting is geschikt?
En nog vele andere vragen.

Op deze pagina vind u een aantal categorieen waarin informatie wordt gegeven over de aanschaf van uiteenlopende zaken die te maken hebben met de kweek en het houden van Vleesetende planten.
De pagina is lang niet volledig. Aanvullingen en aanpassingen blijven een ongoing proces.
Mocht U zelf aanvullingen op deze pagina willen hebben, neem dan contact op met de werkgroep Carnivora.
HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Nieuws


Carnivora
The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geïnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Nieuws


Kwekerijen
Watervoorziening
Grondsoorten
Diversen