Agenda


HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekent absoluut niet dat oprecht geďnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Wat:
Wanneer:
Waar:
Tijd:

Open dag Carniflora
20 mei
Carniflora, Aalsmeer
10:00 - 13:00 uur

Wat:
Wanneer:
Waar:
Tijd:

EEE 2017
11 t/m 13 augustus
Hortus botanicus, Leiden
10:00 - 17:00 uur


Bij alle evenementen van Werkgroep Carnivora is er de mogelijkheid om bepaalde planten, boeken of zaden te reserveren. Dan kunnen we dat apart leggen en gedurende het evenement dat degene die planten besteld heeft ze op komen halen.

Er zijn nog een paar evenementen waar Carnivora waarschijnlijk aan mee gaat werken in 2012. Op dit ogenblik is er nog niet voldoende informatie en feiten beschikbaar om volledige openheid van zaken te geven. In het volgende nieuwsblad of op de website van Carnivora zullen nadere details te vinden zijn.

Het bestuur van Carnivora wil een oproep doen naar alle leden; We vragen om een aantal leden die ons willen versterken bij de verkoopgelegenheden zodat het werk niet alleen door bestuursleden gedaan moet worden. Bovendien is het gezellig als we elke keer met 3 a 4 leden informatie  kunnen geven en planten verkopen.

Het kan gebeuren dat er plotseling iets wijzigt bij de verkoopgelegenheden. Houd hierom altijd het forum op onze website in de gaten.


Overige informatie