HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geďnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Pitcherplants of the America's - Stewart Mc Pherson
Het eerste deel van een reeks, dit deel is zomer 2007 uitgekomen. Dit
deel gaat over alle bekerplanten uit Noord- en Zuid-Amerika, en bevat zeer
goed fotomateriaal. Dit boek geeft echter geen cultuur informatie. Deze uitgave is alleen als softcover verkrijgbaar.


Prijs leden; € 16.70                                            
Prijs niet leden; € 27,-

Glistening Carnivores - Stewart Mc Pherson
Het tweede deel in deze reeks is gewijd aan de zeven genera met 'kleverige' vallen: Drosera, Drosophyllum, Byblis, Pinguicula, Ibicella, Roridula en Triphyophyllum. Dit deel is alleen als hardcover en niet gesigneerd leverbaar.

Prijs leden; € 35.40                                           
Prijs niet leden; € 40,-

Pitcherplants of the Old World volume 1- Stewart Mc Pherson
Weer een mooie uitgave van Stewart MC Pherson over alle Nepenthes-
soorten met zeer goed gelecteerd foto-materiaal zoals we ondertussen
van Stewart gewend zijn. Alle 630 bladzijden zijn. Volume 1 wordt alle Nepenthessoorten behandelt van Borneo, Peninsular Malaysia en Indochina. Alleen in hardcover en gesigneerd te koop.

Prijs leden; € 30,-                                              
Prijs niet leden; € 45,-

Pitcherplants of the Old World volume 2 - Stewart Mc Person
Volume 2 is het vervolg van het bovenstaande boek en zal ook hoofdzakelijk over Nepenthes gaan. Hier worden alle Nepenthes-soorten van de Phillipijnen, Sumatra, Java, Sulawesi, New Guinea, the Maluku Islands en de kruisingen uitvoerig behandelt.
Alleen in hardcover (gesigneerd) te koop.

Prijs leden; € 30,-                                              
Prijs niet leden; € 45,-


Carnivorous Plants in their Habitats volume 1 - Stewart Mc Pherson
Deel 1 van de meest recente uitgave van Stewart Mc Pherson. Deel 1 bevat the Snaptraps, dus Aldrovanda en Dionaea. Zeer veel diepgang in bouw van de planten + de omgeving waar ze groeien. Ook alle Pitcherplants komen aan bod.
Alleen hardcover (Niet gesigneerd) te koop.

Prijs leden; € 25,-                                              
Prijs niet leden; € 30,-

Carnivorous Plants and their Habitats volume 2 - Stewart Mc Pherson
Deel 2 bevat om te beginnen de Sticky leaf insect eating plants zoals Drosera, Pinguicula, Drosophyllum, Byblis, Thryphyophyllum, Ibicella, Roridula en een nieuwkomer; Philcoxia. En als laatste worden Genlisea en Utricularia behandelt. Alleen hardcover (Niet gesigneerd) te koop.

Prijs leden; € 25,-                                              
Prijs niet leden; € 30,-


Sarraceniaceae of South America - Stewart Mc Pherson
Weer de gebruikelijke hoge kwaliteit van Stewart. Dit boek gaat bijna geheel over het geslacht Heliamphora, waarbij 5 nieuwe soorten beschreven worden en 2 nieuwe soorten nog niet beschreven, maar worden wel
behandelt in dit boek. Enorme diepgang. Veel nieuw fotomateriaal.
Alleen Hardcover (gesigneerd)  te koop.

Prijs leden; € 28.15                                            
Prijs niet leden; € 35,-

Sarraceniaceae of North America - Stewart Mc Pherson
Een enorm dik boek 810 pagina's over Sarracenia's en Darlingtonia's. Stewart heeft  voor dit boek samengewerkt met Donald Schnell en samen hebben ze het geslacht Sarracenia kritisch onder de loep genomen omdat er de laatste jaren erg veel ondersoorten te vinden zijn  in meerdere collecties. Mede hierdoor zijn er nieuwe erkende ondersoorten erbij gekomen. Alleen Hardcover (gesigneerd)  te koop.

Prijs leden; € 28.15                                            
Prijs niet leden; € 35,-

Fieldguide to the Pitcherplants of the Philipines - Stewart Mc Pherson
Een recente uitgave van Stewart. Hierin staan alle de op de Philipijnen voorkomende soorten, namelijk 27 vaste soorten, zoals Nepenthes attenboroughii plus enige aandacht aan de hybriden. Het is geen dik boekje, zo'n 60 pagina's, maar wel prachtige foto's zoals we van Stewart gewend zijn.

Prijs leden; € 12.30                                            
Prijs niet leden; € 20,-

Fieldguide to the Pitcherplants of Sulawesi - Stewart Mc Pherson
Een van de meest recente uitgaven van Stewart,  een gids waarin de alle 11 Nepenthes soorten die in Sulawesi voorkomen. Klein boekje, 48 pagina's tellend. Hele mooie foto's.


Prijs leden; € 12.30                                            
Prijs niet leden; € 20,-


Boeken

Werkgroep Carnivora biedt als vereniging een aantal boeken aan voor haar leden. Deze boeken kunnen tegen aantrekkelijke prijzen en vaak met grote korting worden besteld. Het bestellen van boeken is mogelijk middels een mail te sturen naar boeken@carnivora.nl

Voor het verzenden van boeken moeten we helaas kosten in rekening brengen. De verzendkosten van de boeken verschillen per artikel. Deze zijn dan ook op aanvraag. Wanneer er twee of meer boeken worden besteld zullen deze altijd als pakket worden verzonden; met de daarbij behorende verzendkosten.

De boeken kunnen ook afgehaald worden tijdens evenementen. Er zullen op de stand altijd een selectie boeken aanwezig zijn om aan het publiek te tonen. Dit zal waarschijnlijk maar 1 exemplaar per boek zijn. Deze kunnen verkocht worden en zijn de boeken niet meer voorradig op de stand. Mocht u zeker willen zijn dat u uw gewenste boek kunt aanschaffen tijdens het evenement, kunt u dit aangeven op het bestelformulier op de webpagina. Om de bestelde boeken tijdig op de stand te krijgen hanteren wij een periode van 10 dagen. Mocht u dus een boek op willen halen tijdens een evenement, laat het ons dan 10 dagen voor het evenement weten middels het bestelformulier op de website.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van boeken, kunt u contact opnemen met boeken@carnivora.nlAldrovanda, The Waterwheel Plant  - Adam Cross
Een goed boek over een onderwerp waar tot dusverre weinig over is gepubliceerd. Het is de gebruikelijke Redfern/Stewart McPherson kwaliteit met zeer goed foto materiaal en uitgebreide beschrijving van alle locaties waar Aldrovanda in het wild voorkomt. Er is ook aandacht voor het verzorgen en kweken van Aldrovanda. Gesigneerd!

Prijs leden; € 16.70                                         
Prijs niet leden; € 27,-

Monograph of the Genus Genlisea - Andreas Fleischmann
Een boek dat lang op zich heeft laten wachten wegens steeds maar weer nieuwe informatie en aanvullingen. Er is zes jaar aan dit boek gewerkt en het resultaat is een zeer compleet overzicht van het geslacht Genlisea. De boeken zijn besteld en onderweg.

Prijs leden; € 25.20                                         
Prijs niet leden; € 42,-

Dionaea; The Venus Flytrap - T. Bailey & S. Mc Pherson
Een special alleen over de Venus vliegenval waarin alle nodige details worden behandelt zoals de herkomst en de werking van de val. Ook worden de 100 meest bekende cultivars besproken. De boeken zijn besteld en onderweg.


Prijs leden; € 23.75                                        
Prijs niet leden; € 39.50

Field Guide - USA & Canada - Stewart Mc Pherson
Een klein boek over alle voorkomende Vleesetende planten in De Verenigde Staten en Canada. Het gaat om de volgende geslachten: Dionaea, Drosera, Pinguicula, Utricularia, Darlingtonia, Sarracenia en de niet inheemse Aldrovanda. De boeken zijn besteld en zijn onderweg.


Prijs leden; € 12.50                                        
Prijs niet leden; € 20.50 


Field Guide - Pitcherplants of USA & Canada - S. McPherson
Dit is een klein boekje over Sarracenia, Darlingtonia en Catopsis. Alle soorten en ondersoorten worden behandelt. Dit boekje is de kleine uitvoering van het boek Sarraceniaceae of North America, maar dan aangevuld met Catopsis. De boeken zijn besteld en zijn onderweg.


Prijs leden; € 12.50                                        
Prijs niet leden; € 20.50 


Field Guide - Malaysia & Indochina - Stewart Mc Pherson
Dit boek van 60 pagina’s beschrijft alle 22 Nepenthes soorten en 16 hybriden voorkomend op deze eilanden groep, zoals Nepenthes alba en Nepenthes chang. Uiteraard van de gebruikelijke Stewart McPherson kwaliteit met goede foto’s. Leden € 12,30 niet leden € 20,-Prijs leden; € 12.30                                         
Prijs niet leden; € 20,-

Field Guide Pitcherplants of Sumatra & Java - S.McPherson
De volgende veldgids over Nepenthes, dit keer zijn Sumatra en Java aan de beurt. Dit boek telt 91 pagina’s waarin 37 vaste soorten uitgebreid worden beschreven en voorzien zijn van schitterend fotomateriaal.Prijs leden; € 12.30                                        
Prijs niet leden; € 20,-

Field Guide Pitcherplants of Austalia & New Guinea - S.McPherson
Een veldgids die geheel gaat over alle bekerplanten die te vinden zijn in
Australië en New Guinea:15 soorten Nepenthes en een soort Cephalotus. Zoals altijd voorzien van uitgebreide beschrijvingen en met goed foto-materiaal.

Prijs leden; € 12.30                                         
Prijs niet leden; € 20,-


New Nepenthes - Stewart Mc Pherson
De nieuwste uitgave van Stewart, een uitgave waarin alle nieuw beschreven soorten Nepenthes van de afgelopen 3 jaar in staan van alle landen waar Nepenthes voorkomt. Eindelijk weer eens een dikke pil wat we van Stewart gewend zijn; 596 bladzijden. Gesigneerd!.

Prijs leden; € 29.20                                            
Prijs leden; € 35,-


The Savage Garden; Revised Edition - Peter D'Amato
HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s
Genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.

Prijs leden; € 23.60                                            
Prijs leden; € 26,-