Lid Worden

Iedereen is welkom om lid te worden van de werkgroep. De contributie bedraagt €16,00 per jaar. Als lid van onze werkgroep ontvangt u drie maal per jaar ons nieuwsblad met daarin veel informatie en interessante artikelen. Daarnaast heeft u recht op 2 porties plantenzaad per jaar. Kijk hier voor meer informatie.

U kunt zich bij de werkgroep Carnivora aanmelden door een mail te sturen naar aanmelding@carnivora.nl
U dient uw naam en adresgegevens te vermelden bij uw aanmelding.

Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u hiervan een bevestiging en nadere informatie.
HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geïnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.