HOME                      FORUM              CARNIPEDIA             AGENDA             LID WORDEN            OVER CARNIVORA
Carnivora
Nieuws


The Savage garden, Revised edition - Peter D’ Amato
Het nieuwe, herziene boek van Peter D'Amato is eindelijk verschenen. Dit is HET boek voor de beginner, al is het in het Engels.
Meer dan 200 kleurenfoto’s. Het gaat hier om de genummerde uitgave, gesigneerd door de schrijver.
Zie onze sectie boeken voor prijzen en verzendinfo.


Zaadbank en boekenverkoop
Tot voor kort had Wouter de zaadbank en de boekenverkoop onder zijn hoede. Met zijn vertrek zijn we als bestuur op zoek gegaan naar nieuwe beheerders van deze posten. Deze hebben wij gevonden in Bob Walberg die de zaadbank over wil nemen en in Remco van Geffen, onze secretaris, die de boekenverkoop voor zijn rekening wil nemen. Voor wat betreft de zaadbank en de boekenverkoop gaan er een aantal dingen veranderen. Meer hierover kunt u lezen op de desbetreffende webpagina binnen deze website.

Voor beide onderdelen, zowel de zaadbank als de boekenverkoop, geldt dat we er voor gekozen hebben om de verkoop voor korte periode moeten staken. Zo hebben we de tijd om alles in goede banen te leiden.


Forum Registratie
In de afgelopen periode is ons forum overspoeld met spammers die zich registreerden en berichten plaatsten die niets met onze hobby te maken hebben. Om dit in de toekomst te voorkomen heb ik besloten dat er niet meer eigenhandig geregistreerd kan worden op het forum. Ik ben mij er van bewust dat dit niet de optimale oplossing is voor het probleem, maar op dit moment zie ik mij toch genoodzaakt deze stap te nemen.

Dit betekend absoluut niet dat oprecht geďnteresseerde mensen niet welkom zijn! Mocht u zich graag aan willen melden op het forum, kunt u een email sturen naar registreren@carnivora.nl.
Wanneer u dan uw naam en de gewenste gebruikersnaam wilt vermelden, zult u door de webmaster geregistreerd worden en kunt u als nog gebruik maken van alle mogelijkheden van het forum.

Links

In de afgelopen jaren zijn er veel webpagina's gemaakt, gewijdt aan vleesetende planten. Hieronder vindt u, in een aantal categorieen, links naar een aantal van deze webpagina's. Zoals ook bij het onderdeel Aanschaf, is deze lijst verre van compleet. Heeft u nog een link-tip voor ons, neem dan contact op met de webmaster. Voor een lijst van commerciele verkopers verwijzen we u graag naar de webpagina Aanschaf.
Verkopers, niet commercieel
Websites van Leden
Planten Informatie
Verenigingen
Overigen