Pagina 1 van 1

Forum via Tapatalk app?

Geplaatst: 10 jan 2017, 06:39
door Martin
Hallo,
Ik vroeg me af of er wel eens gedacht is over het gebruik van een app als Tapatalk om het forum beter toegankelijk te maken vanaf mobiel. Andere fora (CPUK, ICPS, Sarracenia) gebruiken deze app en deze gebruik ik nu om deze fora te volgen. Werkt erg makkelijk en wellicht een goed idee?
Groet, Martin

Re: Forum via Tapatalk app?

Geplaatst: 28 mar 2017, 15:54
door Tijmen
vraag me eigenlijk af of er een manier is om het forum weer levend te maken, gezien het feit dat iedereen naar facebook is geschoven. Of moeten we eigenlijk accepteren dat het tijdperk van forums lang vervlogen is?

Re: Forum via Tapatalk app?

Geplaatst: 01 apr 2017, 18:56
door Rory2015
Ik denk zelf dat er veel meer gepost zou worden als het makkelijker zou zijn om foto's te plaatsen, nu is dat een heel gedoe met image hosting sites e.d. Als er meer foto's geplaatst zouden worden zouden misschien ook meer mensen berichten plaatsen en op het forum kijken.

Re: Forum via Tapatalk app?

Geplaatst: 01 apr 2017, 19:01
door Tijmen
daar heb je een punt, als de gemakkelijkheid van facebook post plaatsen gecombineerd zou worden met de overzichtelijkheid van dit forum zou dat het forum weer tot leven kunnen brengen. Ook zou een app of gemakkelijkere toegang via mobiele apparaten inderdaad zoals Martin zei veel helpen. Dit forum is natuurlijk van voor het smartphone tijdperk, misschien dat daar een verbeterpuntje in zit.

Re: Forum via Tapatalk app?

Geplaatst: 24 nov 2018, 14:10
door Felix
Het forum is ge├╝pdatet naar de meest recente versie.