FORBIDDEN

Voor alle overige zaken.

Moderator: Bestuur

Plaats reactie
C.Steijger
Berichten: 701
Lid geworden op: 28 dec 2011, 11:39
Locatie: Pijnacker
Contacteer:

FORBIDDEN

Bericht door C.Steijger » 24 jan 2014, 20:04

Ik krijg tegenwoordig regelmatig dit mooie woord op een mooie witte achtergrond te zien wanneer ik van de home page naar het forum wil. Iemand die weet wat er aan de hand is?
Afbeelding

Bas
Berichten: 63
Lid geworden op: 18 jan 2009, 22:05
Locatie: Gelderland

Re: FORBIDDEN

Bericht door Bas » 25 jan 2014, 10:15

Er is wat aan de webserver configuratie verandert, dat is de reden dat je die tekst ziet. Op dit moment moet het allemaal weer goed staan.

Wat een probleem kan zijn is dat je webbrowser oude pagina's uit zijn cache haalt, om de nieuwe pagina's te lezen moet je de browser cache leeggooien. Voor Firefox gaat dat op deze manier: Edit > Preferences > Advanced, kies nu de tab Network en klik dan op de twee knoppen "Clear Now". Eentje is voor "Cached Web Content"

Als je automatisch inlogt op het forum zul je ook nog je loginnaam en wachtwoord opnieuw door je webbrowser moten laten onthouden.

Het technische "verhaal" is dat de string ".web1.web.cyso.net" is verdwenen, helaas nog niet voor de link naar de Carnipedia.


Voor vragen en opmerkingen kun je dit forum draadje gebruiken of het onderstaande email adres en natuurlijk het email adres van de Carnivora webmaster [aan] ... etc
Voormalig Carnivora nieuwsblad redacteur
Voor artikelen(!), op- of aanmerkingen mail naar: redactie[slinger]carnivora.nl

Plaats reactie