EEE

Hier zullen de nodige mededelingen worden gedaan door het bestuur

Moderator: Bestuur

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Felix
Berichten: 127
Lid geworden op: 05 okt 2009, 10:30
Locatie: Arnhem

EEE

Bericht door Felix » 07 mei 2017, 19:01

Ja, we hebben een driedaags evenement om onze 30e verjaardag te vieren.

Een tentoonstelling met planten en informatie zal van 11 tot en met 20 augustus opgesteld staan. De informatie zal gericht zijn op het gewone publiek om onze geliefde planten te promoten. Elke dag van de tentoonstelling zal er een publieksrondleiding gegeven worden.

Algemeen thema: zoals altijd streven we naar een tentoonstelling en een set lezingen die voor iedereen iets te bieden heeft en de tentoonstelling zal sowieso de meeste soorten vleeseters moeten bevatten vanuit he doel van voorlichting aan het publiek. We hebben echter een bijzonder thema voor de tentoonstelling. De botanische tuin van Leiden viert 200 jaar relaties met de botanische tuin van Bogor in Indonesië (voor sommige zal de originele naam "Buitenzorg" bekender klinken) en zowel lezingen als tentoonstelling zullen speciale aandacht aan Azië besteden en aan Indonesië in het bijzonder. Het EEE-programma zelf zal de gebruikelijke opzet volgen met een verkoophal en een tentoonstelling die toegankelijk zijn voor alle bezoekers, terwijl de geregistreerde deelnemers de 10 lezingen die wij organiseren kunnen bezoeken. Bovendien kunnen de geregistreerde deelnemers ervoor kiezen om aan de optionele maaltijd deel te nemen op de zaterdag van de EEE. We onderzoeken de mogelijkheid om dit een Indonesische maaltijd te laten zijn in de tentoonstellingsruimte om bij het thema te blijven.

Registratie: Informatie volgt.

Sprekers: Zijn benaderd en zullen vermeld worden na bevestiging.

Verkoop: Verkoop zal plaatsvinden in de Orangerie (zoals gebruikelijk). Verkopers zullen tafels ter beschikking krijgen tegen de kostprijs voor de werkgroep. Verkopers krijgen ruimte toegewezen op basis van beschikbare ruimte en het aangeboden assortiment. Alle verkopers moeten een verklaring tekenen dat de aangeboden planten gekweekte planten van legale oorsprong zijn en vrij van ziekten.

Carnivora behoud zich het recht voor verzoeken om verkoopruimte te weigeren zonder verdere motivatie. Carnivora zal een commercieel assortiment aan het publiek aanbieden na de EEE, maar niet tijdens de EEE. Gedurende de drie EEE dagen zullen alleen planten aangeboden door leden (als die daar voor kiezen) worden verkocht door Carnivora.

Gebruikersavatar
Tijmen
Berichten: 1085
Lid geworden op: 20 sep 2012, 17:47
Locatie: Sittard

Re: EEE

Bericht door Tijmen » 09 mei 2017, 19:27

zeer interresant, zou hier heel graag naartoen willen. Even kijken of het uitkomt. Indonesië is een prachtig land

Plaats reactie