Vertraagd nieuwsblad

Hier zullen de nodige mededelingen worden gedaan door het bestuur

Moderator: Bestuur

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Felix
Berichten: 127
Lid geworden op: 05 okt 2009, 10:30
Locatie: Arnhem

Vertraagd nieuwsblad

Bericht door Felix » 17 okt 2018, 20:30

De volgende uitgave van ons nieuwsblad zal gauw afgerond zijn, naar de drukker gaan en bij onze leden in de bus liggen. Het is een interessant en veelzijdig nummer geworden.

Dit is ook het moment om lid te worden!

Een lidmaatschap kost €16,-. Hiervoor ontvang je tot drie keer per jaar ons nieuwsblad over vleesetende planten, steun je onze website, forum en carnipedia. Daarnaast organiseren wij per jaar enkele contactmomenten, zoals bij voorbeeld leuke vleesetende planten excursies, kwekerij-bezoeken en de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst.

Wordt je graag lid én ben je graag actief met vleesetende planten, meld je dan nu aan via aanmelding@carnivora.nl door je naam en adres gegevens op te sturen en €16.- over te maken op het volgende IBAN rekeningnummer: NL34INGB0004575480 TAV Werkgroep Carnivora.

Wil je liever eerst kennismaken zonder lid te worden? We nodigen je van harte uit naar de nieuwjaarsbijeenkomst te komen in de botanische tuin van Leiden. Aan niet leden vragen we een bijdrage van €5,- voor deelname aan de nieuwjaarsbijeenkomst.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 januari 2019. Meer informatie vindt je in de aankondiging en agenda van de Carnivora Facebook.

Namens het bestuur,

John en Felix

Plaats reactie