Pagina 1 van 1

Even voorstellen

Geplaatst: 05 nov 2017, 20:30
door Labiatus
Hoi iedereen, ik ben labiatus, heb een 10 tal jaren 2 Aquariums gehad ene 1500l en ene 600l met zuid Amerikaanse cichliden in, wegens plaats gebrek en verhuis heb ik een aantal jaren aan ons nieuw huis verbouwd en nog steeds. Heb eigenlijk al heel m'n leven interesse in planten en dieren, vroeger ook nog eens vleesetendé planten gehad maar met weinig succes. Deze week naar ikea geweest en daar stonden Venus vliegenvangers , heb een pot mee met 3 planten in maar ze zagen er niet zo goed meer uit maar ga proberen om ze een gezonder leven te geven.Ik weet niet hoe je hier foto's plaatst anders kijk eens om een topic te openen want ik heb nog een paar vragen...

Re: Even voorstellen

Geplaatst: 11 nov 2017, 12:52
door thamishan
Welkom op het forum! De vliegenvangers zagen er waarschijnlijk niet meer zo goed uit, omdat ze rond deze tijd in winterslaap gaan.
Veel plezier met deze hobby!

Re: Even voorstellen

Geplaatst: 23 nov 2017, 13:49
door zoef
Welkom Labiatus,

Plaatjes plaatsen kun je op deze manier doen

1 Klik met je rechtermuisknop op het plaatje wat je ergens op internet vond en kies dan voor Eigenschappen
2 Copieer dan uit het venster wat je dan ziet alles wat bij Adres (URL) staat.
3 Plak dit daarna in je tekstvenster en zet dit dan tussen de [img]en[/img] tags

De andere manier is om je eigen afbeeldingen te uploaden naar een plaatjes site als bijv. http://nl.tinypic.com/
Deze is gratis en je afbeeldingen worden niet verwijderd zoals nu bij Photobucket. Wel even een account aanmaken om je eigen afbeeldingen terug te kunnen zien.
Het aanklikken van afbeeldingen daar laat je een aantal mogelijkheden zien, maar kies voor IMG-code voor forums & berichtenforums
en copieer de code die daar bij staat.

Als je daarna klikt op "Voorbeeld" onder aan je bericht, kun je eerst zien of het naar je zin is. Daarna klikken op "Bevestig"