EXCURSIE: Christian Klein, Carnivores and more

Koffie & Carnivoren.

Moderator: Bestuur

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Felix
Berichten: 127
Lid geworden op: 05 okt 2009, 10:30
Locatie: Arnhem

EXCURSIE: Christian Klein, Carnivores and more

Bericht door Felix » 18 jun 2019, 20:43

Beste leden van de Werkgroep Carnivora,

Zoals jullie misschien al gehoord hebben is het bestuur van plan om een excursie te organiseren speciaal voor werkgroep leden.

De excursie zal gaan naar Merzig in Duitsland, niet ver van het drielandenpunt met Frankrijk en Luxemburg.
In Merzig kan de kwekerij “Carnivors and more” van Christian Klein gevonden worden. Christian Klein is een zeer gereputeerde kweker van vooral vleesetende planten (voor het assortiment, zie www.carnivorsandmore.de)

Op zaterdag 24 augustus zijn we van harte welkom bij Christian Klein, wie wil er mee?

Het plan is om rond 7:15 met een gehuurd busje te vertrekken uit Arnhem en via Utrecht (om ca 8:00) richting Merzig te rijden (eventueel kunnen we onderweg mensen oppikken, mits dit niet te ver van de route af is) en hopelijk zijn we dan rond 13:00, na onderweg te hebben geluncht, bij Christian Klein.

Als we dan om 16:00 klaar zijn met verwonderen en alle inkopen hebben gedaan kunnnen we weer terug richting huis. Onderweg zullen we ergens een hapje eten en dan zijn we als het goed is omstreeks 21:30 – 22:00 weer terug in Utrecht.

Als er genoeg interesse is dan kunnen we er ook een tweedaagse trip van maken door onderweg (ergens in Luxemburg bijvoorbeeld) te overnachten. Dit is een wat rustiger schema en betekend dat we op zondag bijvoorbeeld tijd hebben om onderweg op zoek te gaan naar vleesetende planten of op andere interessante plek even te kunnen stoppen.

De kosten bedragen € 10,00 per persoon plus eventuele uitgaven aan eten en drinken onderweg. De kosten voor een overnachting onderweg zijn ongeveer €45,00 (exclusief ontbijt).

Voor aanmeldingen en vragen kun je terecht bij het bestuur.


Vriendelijke groet,


Felix en John

Plaats reactie