Categorie├źn
Nieuws

Een nieuw begin…

De werkgroep heeft een nieuwe website. Nog volop in ontwikkeling, dus nog even geduld. Nieuwe evenementen en activiteiten zullen hierop aangekondigd worden.

Helaas hebben we afscheid genomen van het forum en de carnipedia. We denken dat Facebook de functie van ons forum heeft overgenomen. Plantinformatie van Carnipedia zal je langzaam gaan terugvinden op deze site.

9 reacties op “Een nieuw begin…”

Tot mijn zeer grote en vooral ONAANGENAME verrassing bestaat het forum niet meer.
Afgelopen dinsdag 2 maart reageerde ik op het forum nog op een bericht van Chiel uit Zeijen en wilden we via PB berichten contact met elkaar opnemen voor een bezoek aan elkaars verzameling vleesetende planten. Deze mogelijkheid is door jullie om zeep geholpen, we kunnen elkaars adres niet meer toesturen.
Ik ben erg pissig over deze onvriendelijke daad.

Folkert

Vervelend om te horen. Het spijt me dat je geen contact meer kan leggen via het forum. Helaas waren de activiteiten op het forum zo laag en vroegen spam en hackers zo veel aandacht op dat we hiertoe besloten hebben.

Ik hoop dat je nog contact kan leggen met Chiel. Helaas kan ik je hiermee niet helpen. Wellicht als Chiel reageert op je bericht kunnen jullie nog wat afspreken.

Met vriendelijke groet,

Carnivora

Citaat: “……Wellicht als Chiel reageert op je bericht kunnen jullie nog wat afspreken…..”

Chiel kan alleen maar reageren via het forum (via een PB)
Als jullie nog de achternaam van Chiel kunnen achterhalen, kan ik via het telefoonboek misschien het adres van Chiel ontdekken.

Ik blijf dit besluit rampzalig vinden en hackers of spammers waren op het forum makkelijk te bestrijden als jullie daar wat moeite voor wilden doen.
Maar Facebook…tja, dat schijnt zaligmakend te zijn.
Veel succes daarmee, mij zul je daar niet aantreffen

Hallo Folkert,
Ik schrok me rot. Opeens alle kennis die jaren op het forum verzameld is weg. Jammer dat er niks gearchiveerd is. Je zult mij niet in het telefoonboek vinden.
mijn email is c.janssen apestaartje bassleutel.nl

ps Bestuur, zou het mogelijk zijn om in ieder geval het forum terug online te zetten zonder de mogelijkheid om nog ergens op te reageren? Ik verwijs nog wel eens naar het forum als mensen vragen hoe er een minimoeras gebouwd moet worden.

Ja, fijn dat we elkaar nog konden vinden, maar niet fijn dat er op een redelijke vraag van Chiel geen enkel antwoord gegeven wordt.
Wordt doodzwijgen de nieuwe norm?
Hier zal ook wel geen reactie opkomen……

Ik ben duidelijk geweest. Daarnaast heb ik geen zin in al deze negativiteit. Iedereen is welkom zijn bijdrage te leveren. Ik heb jou ook die kans geboden.
Misschien is het voor jou extra moeilijk om te gaan met verandering, maar dat hoeft geen excuus te zijn mij uit te kafferen. Ik ben actief binnen carnivora omdat ik mensen bij elkaar wil brengen, niet om voor ene Folkert die nog nooit een bijdrage heeft geleverd de psycholoog uit te hangen. Dus alsjeblieft wat je beloofd hebt en ga ergens anders heen. Helaas gaat het momenteel niet best met Carnivora maar jou kunnen we 100% missen.

Ps

Chiel gaf zelf al aan dat we kennelijk alle kennis van het forum weg hadden gedaan en niks hadden gearchiveerd en daarmee ook zijn eigen vraag al had beantwoord of het forum nog terug online kon.

Nogmaals dit soort negativiteit heb ik geen zin in. Je mag altijd ergens naar informeren, maar wees je bewust van dat er mensen zijn die hier hard aan werken en veel vrije tijd in Carnivora steken, dus hou je oordelen alsjeblieft voor je er niks van weet en ook geen zin hebt wat bij te dragen.

Ik wil niet negatief eindigen.
Deze site ziet er fraai uit en geen enkele Facebookpagina kan daar aan tippen.
Dus wat dat betreft een groot compliment.
Voor het geval deze site in de toekomst ook opgeheven gaat worden (laten we hopen van niet), stuur alle leden dan een massamail (dat is 1 druk op de knop) zodat iedereen op de hoogte is van een sluiting. Je weet dan dat je geen reacties meer hoeft te plaatsen die een dag later niet meer gelezen kunnen worden vanwege een onverwachte opheffing.

Ontzettend jammer dat het forum, zonder van te voren geïnformeerd te worden opgeheven is. Ik wilde graag mijn oude posts terug zien uit 2010/11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.